HypotheekContact breidt uit

/, verzekeren/HypotheekContact breidt uit

Afgelopen jaar is Annemarie ons team al komen versterken en nu breiden wij onze dienstverlening verder uit met een senior adviseur. Na jaren actief te zijn geweest voor Nationale Nederlanden (NN) als accountmanager hypotheken gaat Niels Kuiper een samenwerking met HypotheekContact aan. Niels werkt zowel vanuit ons kantoor in Amsterdam als ook de lokatie in Katwijk.

HypotheekContact kent Niels al jaren vanuit de werkrelatie met NN. Wij weten dat hij voor zijn klanten altijd het beste resultaat probeert te halen en net even dat stapje harder loopt om de zaak rond te krijgen. “Uw hypotheekpuzzel passend maken en betaalbaar houden, dat is wat ik doe en dat met veel passie en plezier. Mijn jarenlange werkervaring bij hypotheekverstrekkers komt daarbij heel goed van pas”.

Om ook onze verzekeringsklanten goed te kunnen bedienen, hebben wij er voor gekozen deze expertise in een aparte entiteit te plaatsen. Naast HypotheekContact hebben wij daarom VerzekeringsContact opgericht, waarin wij vanaf nu al onze verzekeringsactiveiten doen. Voor meer informatie kijk op verzekeringscontact.nl . Aan het roer staat Lesley Siegel, die u graag helpt een goede dekking te vinden voor al uw verzekeringen.“Verzekeringen hebben op verjaardagen en partijen nog wel eens een slechte naam en dat is jammer. Ik zie het als mijn taak in dit vak om hier wat aan te doen. Enerzijds door te zorgen dat mijn klanten goed verzekerd zijn. En anderzijds door te zorgen dat mijn klanten goed begrijpen waarvoor ze verzekerd zijn en wat de meerwaarde daarvan is”.