Klanten geven HypotheekContact een 10

//Klanten geven HypotheekContact een 10

We hadden afgelopen jaren al mooie cijfers, maar een 10 is natuurlijk helemaal fantastisch. Wat een heerlijk gevoel om te weten dat onze klanten onze inspanningen echt waarderen.

Al jaren vragen wij onze klanten aan het einde van het adviestraject om ons een review te geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze. Op Advieskeuze.nl vind je bijvoorbeeld een hypotheek- of verzekeringsadviseur bij jou in de buurt. Het is dan prettig om te zien hoe het kantoor gewaardeerd wordt qua service en advies.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in hypotheekadvies voor ondernemers, zzp-ers en expats vinden wij de kwaliteit van service erg belangrijk. Vooral ondernemers moeten vaak behoorlijk wat financiele onderbouwing aanleveren voordat zij in aanmerking komen voor een offerte van een bank. HypotheekContact ontzorgt en verzorgt de volledige communicatie met de bank en vraagt geen overbodige informatie wanneer dat niet nodig is.

Ons kantoor is geopend tijdens kantooruren, maar wij zijn ook buiten kantooruren en tijdens vakanties bereikbaar per mobiele telefoon. Vragen worden ook via email of WhatsApp beantwoord. Wij beseffen namelijk goed dat een kleine vraag voor ons, mogelijk een grote zorg voor een klant kan zijn.

Dat onze klanten deze inzet en manier van communiceren als zeer prettig ervaren, horen wij met regelmaat, en zien we dus ook terug in onze reviews.

Wij hebben weer zin in het komende jaar en zien uit naar uw adviesvragen.

Team HypotheekContact